RegioMakelaer
RegioMakelaer

Onze medewerkers

Elsbeth Domburg

Elsbeth Domburg

Register Makelaer Taxateur (RMT)

Elsbeth Domburg

elsbeth@regiomakelaer.nl

Jarenlang ben ik actief geweest in de financiële dienstverlening. Al vanaf jonge leeftijd ben ik in contact gekomen met het ondernemerschap, het assurantiekantoor van mijn vader zat zelfs tijdelijk bij ons aan huis. Bemiddeling, organiseren en ontzorgen heb ik met de paplepel ingegoten gekregen. 

Behalve bemiddeling op het gebied van financiële diensten ontwikkelde ik ook een passie voor wonen. Deze twee zaken wilde ik graag combineren en daarom ben ik de opleiding makelaardij gaan volgen. De opleiding heb ik een aantal jaren geleden succesvol afgerond en aansluitend ben ik in 2017 gestart met de makelaardij. Ik help je graag om je huis zo goed mogelijk te verkopen. Niet alleen tegen de beste prijs, maar ook tegen de beste condities. Ook voor taxaties kan je bij mij terecht.

Ons kantoor is gevestigd op de Nieuwe Markt 2 in Bodegraven. Hier tref je ook het assurantiekantoor Domburg-Veldsink, waar mijn roots liggen. De RegioBank is ook in dit pand gevestigd. Kortom je verhuizing kan je op één plaats van begin tot het eind regelen. Wel zo handig, dan kan jij al je aandacht richten op inrichten van je nieuwe woning. 

Eunice de Jonge

Eunice de Jonge

Assistent Makelaer

Eunice de Jonge

eunice@regiomakelaer.nl

Sinds 2019 werk ik met veel plezier voor RegioMakelaer. Mijn specialisme is het aanbieden van je woning op Funda en in de verkoopbrochure. Voordat ik ga schrijven, kom ik graag even op bezoek. Want ik wil het gevoel dat bij je woning past zo goed mogelijk verwoorden.

Het leuke aan de makelaardij is voor mij het persoonlijke contact met mensen op een belangrijk moment in hun leven. Leuk feitje is dat het precies daarin voor mij is begonnen met de makelaardij. Want door het verkopen van onze vorige woning en het verhuizen naar Bodegraven wist ik: hier ga ik mijn werk van maken!

Mariëlle Zwanenburg

Mariëlle Zwanenburg

Assistent Makelaer

Mariëlle Zwanenburg

marielle@regiomakelaer.nl

Elke dag even op Funda kijken of er nog leuke huizen bij zijn gekomen en wat de huizenprijzen doen is toch wel een teken dat je geïnteresseerd bent in de huizenmarkt.

De makelaardij heeft mij altijd al getrokken en zo kwam de baan van Assistent Makelaar op mijn pad. Ik ben vanaf 1 mei 2021 werkzaam bij RegioMakelaer en doe de backoffice werkzaamheden.

Wij hebben een superleuk en enthousiast team van 1 makelaar/taxateur en 2 assistenten en ik ben heel blij dat ik hier deel vanuit mag maken. De persoonlijke benadering naar onze klanten toe is zeker iets wat mij heel erg aanspreekt, op deze manier voel je, je als koper of verkoper ook sneller op je gemak. Een huis kopen is toch een heel spannend proces en daar moet je je zeker niet ongemakkelijk bij voelen. 

Dus als je plannen hebt om te verhuizen, laat het ons weten want wij staan graag voor je klaar!