RegioMakelaer
RegioMakelaer

Waardebepaling

Benieuwd wat je woning waard is? 

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je de waarde van je woning wilt weten. De waardebepaling van je huis is altijd een momentopname. Het is geen taxatierapport, maar wel erg waardevol. Het kan je helpen bij het bepalen van de volgende stap in jouw woon carrière. 

Je kunt ervoor kiezen om te verkopen, of misschien wil je de overwaarde benutten om te verbouwen. In sommige gevallen kan het zelfs zo zijn dat je hypotheekvoorwaarden gunstiger uitpakken door een waardestijging van je woning. 

Wat je ook met de waarde gaat doen; we adviseren je graag!

Je kunt bij ons, heel laagdrempelig, een indicatie van de waarde van je woning opvragen door het formulier hieronder in te vullen. Je krijgt dan van ons een email met daarin een indicatie van de waarde van je woning.

Wil je een exactere waardebepaling? Nodig ons dan bij jou thuis uit zodat we de woning van binnen kunnen zien en een gedetailleerder en specifieker waardeoordeel kunnen afgeven. Je kan ons bellen voor het maken van een afspraak. Je mag het ook even aangeven op het formulier hieronder zodat wij contact met jou opnemen.