RegioMakelaer
RegioMakelaer

Huis verkopen

Je huis verkopen is een spannend, intensief en soms zelfs emotioneel traject. Vaak komt er meer bij kijken dan dat je van tevoren hebt bedacht. Wij hebben ons gespecialiseerd in woningmakelaardij en helpen je met alles wat met de verkoop van jouw woning te maken heeft. 

Iedere woning en iedere woonwens is uniek.

Kennismaken:
Wat wel voor alle verkopers hetzelfde is, is dat ze persoonlijk en professioneel geholpen willen worden. En dat is logisch.  Jouw huis gaat tenslotte in de verkoop. Dus we kijken naar wat je nodig hebt met het beste persoonlijke advies, afgestemd op jouw situatie.

Waardebepaling:
Tijdens de vrijblijvende kennismaking bekijken we de woning en geven we uitleg over onze werkwijze. Vervolgens maken we een offerte voor onze diensten, geven we advies over de vraagprijs en stellen we een plan van aanpak voor. Er staat beschreven wat wij doen, maar ook wat je zelf zou kunnen doen.

Presentatie:
We zetten je woning in de schijnwerpers met professionele woningfotografie, plattegronden en creatieve teksten. Ben je druk? Wij begeleiden indien gewenst de fotograaf. Ben jij tevreden met het totaalplaatje? Dan sturen we de presentatie door naar Funda, onze social media kanalen en onze website. Uiteraard krijgt je woning ook een mooi plekje in onze etalage en plaatsen we een te koop bord.

Bezichtigingen:
We organiseren en begeleiden alle bezichtigingen. Natuurlijk doen we dit altijd in overleg met jou. Wanneer de kijkers zijn geweest, laten we je altijd weten hoe het is gegaan en wat de reacties van de kijkers waren.

Onderhandelen:
Als er een bod is uitgebracht, regelen we de onderhandelingen voor jou. Bij iedere bieding geven we je advies en een uitgebreide terugkoppeling. Als het bod is geaccepteerd, maken we de koopakte in orde.

Notaris en overdracht:
Nadat de verkoop is overeengekomen, houden wij de termijnen van de bedenktijd, ontbindende voorwaarden en bankgarantie in de gaten. Tevens zijn wij aanwezig bij een eventuele bouwkundige keuring. Voor de overdracht controleren we de notariële stukken en organiseren wij de eindinspectie. Tot slot gaan we met je mee naar de notaris voor de officiële overdracht.

Van het verkoop gereed maken van je woning tot en met de notariële overdracht van jouw huis kun je op onze persoonlijke begeleiding en expertise rekenen. 


Kennismaken?

We vertellen je graag meer over onze werkwijze tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je kunt telefonisch een afspraak met ons maken of het formulier hieronder invullen, zodat wij contact met jou opnemen. 

 

Meer informatie?