Huis verkopen

Je huis verkopen. Een spannend, intensief en soms zelfs emotioneel traject. Vaak komt er meer bij kijken dan dat je van tevoren hebt bedacht. Wij hebben ons gespecialiseerd in woningmakelaardij en helpen je met alles wat met de verkoop van jouw woning te maken heeft. 

Ons doel is het behalen van een zo hoog mogelijke verkoopprijs, zonder gedoe achteraf. 

Iedere woning en iedere woonwens is uniek. Na de eerste vrijblijvende kennismaking stellen wij een persoonlijk verkoopplan op. In dit plan, dat is afgestemd op jouw persoonlijke wensen en jouw woning, vindt je naast een onderbouwde prijsanalyse ook informatie over de verkoopstrategie en de wijze waarop wij je woning presenteren en promoten. Er staat beschreven wat wij doen, maar ook wat je zelf zou kunnen doen. Tevens is er een gespecificeerde offerte opgenomen. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Duidelijk en zonder verassingen achteraf.

Van het verkoop gereed maken van je woning tot en met de notariële overdracht van jouw huis kun je op onze persoonlijke begeleiding en expertise rekenen. 

We vertellen je graag meer over onze werkwijze tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je kunt telefonisch een afspraak met ons maken of het formulier hiernaast invullen zodat wij contact met jou opnemen. 

 

Meer informatie?