Succesverhalen

Kwikstaart 5 te Bodegraven

Per 01-09-2017 zijn we gestart als kersverse makelaars en onze eerste opdracht was Kwikstaart 5.

Wat waren we blij met deze eerste echte opdracht. Zibber maakte van deze prachtige woning een hele mooie fotopresentatie. We werden heel blij van de sfeerfoto van de keuken en ook de prachtige leistenen vloer in de woonkamer knalde van de foto’s af.

De zolder van de woning is door de bewoners omgetoverd tot een loftachtige slaapkamer en in de tuin staat een gezellige overkapping waar je tot laat kan genieten.

Al deze punten zorgden ervoor dat er vanaf het eerste moment veel belangstelling was voor de woning.

Heel veel personen draaiden maar om deze woning heen. De verkopers bleven de woning keurig opruimen en elke keer weer stonden er verse bloemen op tafel. Behalve de verkopers waren de katten op een gegeven moment ook een beetje onrustig. Elke keer moesten de katten verplicht buiten spelen. Uiteindelijk is de woning razendsnel verkocht. Wat was het gaaf om deze eerste deal te mogen maken. De verkopers, de kopers èn wij als makelaars waren zo blij met dit mooie resultaat.

De verkoop van je eerste huis als makelaar vergeet je namelijk nooit. Deze staat voor altijd op ons netvlies gegrift. Wij willen de verkopers daarom hartelijk danken voor deze eerste opdracht.    

 

Akkermunt 130 te Bodegraven 

Deze verkopers vroegen ons waarom zij ons als makelaar zouden kiezen boven een online makelaar. Hun huis was tenslotte helemaal af en de buren hadden hun woning ook heel goed verkocht via een online makelaar. "Wij verdienen onzelf terug en nemen veel taken met betrekking tot de verkoop van de woning uit handen." 

In overleg met de verkopers hebben we ervoor gekozen om een Open Huis te organiseren. Bezoekers konden interesse voor de woning tonen door een inschrijf formulier in te vullen. 

We hebben de woning professioneel gepresenteerd en ervoor gezorgd dat deze bovenaan stond op Funda. Hierdoor was er vanaf het begin veel animo voor deze woning, de telefoon bleef maar gaan bij ons op kantoor. Maar liefst 14 partijen zijn tijdens het Open Huis een kijkje komen nemen. Dit heeft geresulteerd in 8 inschrijvingen.  

Uiteindelijk hebben we een prachtige deal kunnen sluiten. De leverdatum sloot aan op de wens van de verkopers en de woning is verkocht voor een droomprijs. 

Nieuwe Markt 4 te Bodegraven

 

We wisten gelijk, deze mooi afgewerkte gelijkvloerse woning in centrum van Bodegraven is heel gewild en zal snel verkocht worden.

We hebben daarom gekozen voor een open huis. Dit open huis werd zo goed bezocht dat de woning op zaterdagochtend als snel vol stond met allemaal geïnteresseerden. De animo was echt enorm en de dagen daarna bleef de telefoon bij ons op kantoor maar rinkelen. Wat fijn dat deze woning naast ons kantoor is gevestigd, want we mochten vaak de deur open doen.

Meerdere mensen wilden graag op de Nieuwe Markt 4 wonen, maar uiteindelijk is 1 persoon de gelukkige eigenaar geworden.

De overdracht van deze woning was al snel en dit was onze eerste officiële overdracht. Leuk om beide partijen zo tevreden te zien bij de notaris.

Wij als RegioMakelaer zijn bijzonder tevreden met dit resultaat en verwelkomen onze nieuwe buren!


Boterbloem 17 te Bodegraven 

We kregen de verkoopopdracht voor deze woning vlak voor de feestdagen. Dit is niet de handigste periode voor het organiseren van een Open Huis, iedereen is druk met zijn kerstinkopen. In overleg met de verkopers hebben we ervoor gekozen om losse bezichtigingen in te plannen, maar wel zoveel mogelijk geconcentreerd op één dag. Zo hoefde het huis niet steeds opnieuw opgeruimd te worden en was het tijdsbestek waarin mensen komen kijken toch wat groter. 

Wij geloven dat een professionele presentatie bijdraagt aan een succesvolle verkoop. Daar hebben we ook voor deze woning voor gekozen.    

Wij kunnen ons het moment nog goed herinneren dat we de verkoper belden om te vertellen dat we een heel mooi voorstel van een betrouwbare partij hadden ontvangen, zo veel blijdschap.

Nog voor Kerstmis hebben we de onderhandelingen positief afgesloten. Koper en verkoper waren tevreden!

Wil jij je huis ook succesvol verkopen? Klik hier voor informatie.

Meer informatie?