Succesverhalen

Akkermunt 130 te Bodegraven 

Deze verkopers vroegen ons waarom zij ons als makelaar zouden kiezen boven een online makelaar. Hun huis was tenslotte helemaal af en de buren hadden hun woning ook heel goed verkocht via een online makelaar. "Wij verdienen onzelf terug en nemen veel taken met betrekking tot de verkoop van de woning uit handen." 

In overleg met de verkopers hebben we ervoor gekozen om een Open Huis te organiseren. Bezoekers konden interesse voor de woning tonen door een inschrijf formulier in te vullen. 

We hebben de woning professioneel gepresenteerd en ervoor gezorgd dat deze bovenaan stond op Funda. Hierdoor was er vanaf het begin veel animo voor deze woning, de telefoon bleef maar gaan bij ons op kantoor. Maar liefst 14 partijen zijn tijdens het Open Huis een kijkje komen nemen. Dit heeft geresulteerd in 8 inschrijvingen.  

Uiteindelijk hebben we een prachtige deal kunnen sluiten. De leverdatum sloot aan op de wens van de verkopers en de woning is verkocht voor een droomprijs. 


Boterbloem 17 te Bodegraven 

We kregen de verkoopopdracht voor deze woning vlak voor de feestdagen. Dit is niet de handigste periode voor het organiseren van een Open Huis, iedereen is druk met zijn kerstinkopen. In overleg met de verkopers hebben we ervoor gekozen om losse bezichtigingen in te plannen, maar wel zoveel mogelijk geconcentreerd op één dag. Zo hoefde het huis niet steeds opnieuw opgeruimd te worden en was het tijdsbestek waarin mensen komen kijken toch wat groter. 

Wij geloven dat een professionele presentatie bijdraagt aan een succesvolle verkoop. Daar hebben we ook voor deze woning voor gekozen.    

Wij kunnen ons het moment nog goed herinneren dat we de verkoper belden om te vertellen dat we een heel mooi voorstel van een betrouwbare partij hadden ontvangen, zo veel blijdschap.

Nog voor Kerstmis hebben we de onderhandelingen positief afgelsloten. Koper en verkoper waren tevreden!

Wil jij je huis ook succesvol verkopen? Klik hier voor informatie.

Meer informatie?